10 jaar Actor Factory in Carré

Aaaaha! the Actor Factory bestaat 10 jaar. Dat werd gevierd in Koninklijk Theater Carré. De 30 meest bijzondere opdrachtgevers waren te gast voor een onvergetelijke middag in het theater. In een bijzondere workshop stonden organisatoren en marketeers zelf op het podium van Carré.

Normaal gesproken brengt Aaaaha! theater naar het bedrijfsleven, bij deze gelegenheid was dat exact omgekeerd. Marketeers en evenementenorganisatoren stonden op het podium van Carré. Zij beleefden een unieke workshop in improvisatie. De Nieuw-Zeelandse top-comedian Bob MacLaren bracht het gezelschap de fijne kneepjes van het vak bij. Bob was ondermeer te zien als coach bij het programma ”Lama gezocht”.

In de workshop werd soms een drempel overwonnen en een andere keer flink gelachen. De kunst van het improviseren komt bij organisatoren goed van pas. Organisatoren voelen zich soms als een zwaan. Boven water gracieus, als het hoffelijke en hartelijke contact met de gasten, maar onderwater gaan de voeten flink te keer om de laatste puntje op de i te krijgen achter de schermen.

Voor het eerst in de geschiedenis van Carré stonden niet-artiesten op het podium. Aanvankelijk wilde het theater het grote podium niet vrijgeven, maar uiteindelijk is een uitzondering gemaakt voor dit bijzondere samenzijn.

Het was een inspirerende middag in goed gezelschap.