Herre Roelevink uit Pijnacker wordt als 20 miljoenste bezoeker van World Forum The Hague getrakteerd door Wethouder Richard de Mos en General Manager Michiel Middendorf

20 miljoenste bezoeker voor World Forum The Hague

World Forum The Hague heeft op zaterdag 19 januari de 20 miljoenste bezoeker van de congreslocatie verwelkomd. Na afloop van de show ‘Nights on Broadway – A Tribute to the Bee Gees’ werd Herre Roelevink uit Pijnacker (57) ten overstaan van een uitverkochte zaal in het zonnetje gezet door Wethouder Richard de Mos en General Manager Michiel Middendorf.

Een jaar lang theater

Naast een mooi aandenken aan dit bijzondere moment, werd Herre Roelevink onder andere verrast met een jaar lang twee plekken bij elke voorstelling in World Forum Theater. Michiel Middendorf: “Wij zijn ontzettend trots dat wij in ons bijna 50 jarig bestaan al 20 miljoen bezoekers in ons gebouw hebben mogen ontvangen. Wij proberen elke bezoeker een bijzondere en gastvrije ervaring te geven en zien daardoor dat veel theaterbezoekers en congresorganisatoren graag bij ons terugkeren.“

Economisch belang congreslocatie

Richard de Mos benadrukte het economisch belang van de congreslocatie: “Met de congressen en evenementen die er plaatsvinden, levert World Forum een belangrijke bijdrage aan de economie van de stad Den Haag. Al deze miljoenen bezoekers zijn goed voor de Haagse werkgelegenheid. Deze bedrijvigheid is goed voor onze hotels, winkels, restaurants, taxi’s en lokale toeleveranciers.”

Vijftig jaar congresgebouw

In 2019 bestaat World Forum The Hague 50 jaar, wat gevierd wordt met twee evenementen. Op 14 maart vindt in World Forum R.evolution of Events plaats, een inspiratie- en kennisevenement voor de zakelijke markt. Op 16 maart staat World Forum in het teken van Festival TIJD, een speciaal evenement voor de inwoners van Den Haag en iedereen met een band met de congreslocatie.