Het GCB symposium 2018 vindt plaats in Martiniplaza Groningen

4e GCB Symposium ‘What’s new?’

Het vierde GCB-symposium vindt op 27 maart 2018 plaats in MartiniPlaza en heeft als thema What’s New? Het symposium dat georganiseerd wordt door het Groningen Congres Bureau is bedoeld voor office- en eventmanagers, (directie)-secretaresses en iedereen die wel eens een beurs organiseert.

Deelnemers kunnen ter plekke een keuze maken uit drie van de zeven workshops, zoals ‘Etiquette next level’ van Etiquette à la Carte & Beaumonde Hospitality. Tijdens de workshop van cateraar Dennis Cooking Place kan iedereen zijn of haar zelfgemaakte culinaire chocoladedessert proeven. Ook zijn er rondleidingen door MartiniPlaza.

Prijzen

Alle deelnemers van dit symposium maken kans op een prijs zoals twee tickets voor een vliegreis naar Kopenhagen, München of Brussel vanaf Groningen Airport Eelde. Daarnaast zijn er hotelovernachtingen te winnen.
Om 16.30 uur start de prijsuitreiking, waarna de netwerkborrel begint. De leden van GRQ Business Network hebben dan hun ledenbijeenkomst afgesloten en zullen zich ook aansluiten bij de netwerkborrel van het GCB-Symposium