50+ Van der Valk hotels tegelijkertijd inzetten voor uw hybride event

50+ Van der Valk hotels tegelijkertijd inzetten voor uw hybride event? Kies voor ‘Hybride Multi Locations’-pakket!

Wilt u meer fysieke gasten live bij elkaar brengen op meerdere locaties? Dan biedt het Hybride Multi Location-pakket van Van der Valk uitkomst. Hiermee is het mogelijk om meer dan 50 Van der Valk hotels, die allemaal verbonden zijn met dezelfde livestream, tegelijkertijd in te zetten tijdens uw evenement. Ideaal als uw medewerkers, klanten en vestigingen verspreid zijn over Nederland of zelfs de gehele Benelux.

Van der Valk weet dat er niets gaat boven de kracht van een fysieke ontmoeting en dat het de komende maanden belangrijker dan ooit is dat organisaties en medewerkers ‘live’ met elkaar in contact treden en blijven. Met 50 Van der Valk hotels die samen honderden zalen hebben, verspreid over Nederland en de rest van de Benelux, is er altijd wel een bij u in de buurt. Met deze kaart bieden wij u snel en overzichtelijk de hotels waaruit u kunt kiezen voor uw volgende hybride evenement. U kunt ieder soort evenement ombuigen naar de Hybride Multi Location-variant. Denk aan: congressen, seminars, relatie-evenementen, trainingen, kick-off meetings, beurzen, productpresentaties, roadshows en dealerdagen.

50+ Van der Valk hotels hybride event kaart

1 contactpersoon voor alle hotels.

Met een team van event-specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van hybride evenementen wordt de rode loper zowel offline als online uitgerold voor uw gasten. Zij zorgen ervoor dat uw doelstellingen worden vertaald naar een online en offline programma met interactie tussen uw gasten op locatie en de hotels onderling. Denk aan verschillende netwerkmomenten en workshops, maar ook leuke ijsbrekers die kunnen worden ingezet.
Voor meer inspiratie over ijsbrekers: download hier de whitepaper.

Ideaal als nieuwjaarsborrel.

Een nieuwjaarsborrel is de ideale gelegenheid om fysiek samen te komen met medewerkers of klanten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en te proosten op de start van een nieuwe (zakelijke) periode. Uw nieuwjaarsevent kan volledig naar wens worden samengesteld uit allerlei spraakmakende onderdelen, zoals een optreden of jaaroverzicht dat visueel wordt gecreëerd door een zandkunstenaar, en vervolgens via een livestream bij alle hotels wordt ‘afgeleverd’. Maar denk ook aan een nieuwjaarsquiz of een ‘borrelbox’ voor de gasten die vanuit huis of een andere externe locaties meekijken. Ideeën genoeg!

Mocht u vragen hebben over het Hybride Multi Location-pakket of wilt u een hybride evenement organiseren? Neem vrijblijvend contact op met info@valkonline.com.