Accor introduceert Suite Novotel in Nederland

Accor brengt Suite Novotel naar Nederland. Op 1 oktober 2014 opent Suite Novotel in de Haagse Passage haar deuren. Suite Novotel Den Haag City Centre bestaat alleen uit suites en is er speciaal voor mensen die wat langer van huis zijn.
 De suites zijn geschikt als slaapruimte, woonkamer én ontvangstruimte. Talloze moderne voorzieningen binnen en buiten de suites laten de gast zich thuis voelen. Zo zijn verse tussendoortjes en maaltijden 24/7 verkrijgbaar en is er gratis gebruik van een fiets, gratis massages, een goed uitgeruste fitnessruimte en een 40-inch flat screen. Daarnaast zijn alle medewerkers zijn primair geworven op hun persoonlijkheid, om de gasten een open en warme ontvangst te garanderen.

“Werk en privé zijn meer dan ooit met elkaar zijn verweven. Hierdoor veranderen de behoeftes van onze gasten”, aldus Caro van Eekelen, COO Accor Hotels Benelux. “Suite Novotel komt tegemoet aan die huidige wensen. Zo zijn de suites flexibel in te richten en zijn de state of the art faciliteiten, waar gasten ook écht iets aan hebben, zo veel mogelijk 24 uur per dag beschikbaar. Terwijl onze gasten wat langer weg van huis zijn, kunnen ze zo een geheel eigen omgeving creëren. Daarmee is Suite Novotel een perfecte aanvulling op ons bestaande merkportfolio in Nederland.”

Suite Novotel is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot 30 vestigingen verspreid over 9 landen. Met de lancering van Suite Novotel Den Haag City Centre is Accor de eerste die Den Haag laat kennismaken met het zogeheten ‘long stay’ concept.

Suite Novotel Den Haag City Centre interieur