ACS trakteert relaties op stoomcursus Social Media

ACS audiovisual solutions trakteerde haar relaties op 17 mei op een bijeenkomst met Social Media als rode draad.  De stellingen waar de kisten met AV-apparatuur staan opgestapeld, vormde het originele decor in de voor deze gelegenheid aangeklede bedrijfshal van het verhuurbedrijf.

Lykle de Vries, die vorig jaar tijdens de MPI NL Conference de branche nog voorhield dat social media congresorganisatoren tot de dinosaurussen van deze tijd zou maken, had dit keer een meer positieve insteek gekozen voor zijn inleiding. Hij presenteerde negen manieren waarop Social Media kan worden ingezet bij congressen en evenementen om toegevoegde waarde te creëren.

Daarnaast gaf ACS uitleg over het dit voorjaar gestarte dochterbedrijf Eventresult, dat oplossingen biedt voor effectief gebruik van Social Media tijdens evenementen en gebruiksvriendelijke – plug and play – presentatiemodules levert.

Ter completering van het thema konden de gasten een profielfoto laten maken door een professionele fotograaf en kregen zij ‘De kleine Twitter voor Dummies‘ mee naar huis.

Tijdens de informele afsluiting kon iedereen de muzikale ondersteuning zelf meebepalen door met zijn of haar NFC badge in te loggen op de jukebox en een lied te selecteren. Met behulp van deze badge konden ook brochures worden opgevraagd via een touchscreen scherm.

De presentatie van Lykle de Vries vind je op Slideshare