Ahoy Catering Services transformeert naar De Smaakmakers van Ahoy

Tijdens vakbeurs Event15 presenteerde Ahoy Rotterdam een nieuwe naam voor Ahoy Catering Services: De Smaakmakers van Ahoy. Deze naam sluit volgens het bedrijf beter aan bij dat waar Ahoy voor staat op het gebied van eten en drinken en de beleving die ze daarmee tijdens evenementen creëert.
Aanleiding voor de keuze van een nieuwe naam was de wens om de identiteit van de afdeling en haar product beter neer te zetten en daarmee een duidelijker imago te creëren. Ralf Knikkenberg, Manager Catering Services, denkt dit met de Smaakmakers perfect te kunnen doen. “Al jarenlang verzorgen wij het eten en drinken tijdens grootschalige en kleine evenementen en vele organisatoren weten ons hierin te vinden. Onze stempel, waar wij voor staan en onze rode draad, misten nog in dit verhaal. De naam De Smaakmakers van Ahoy vertegenwoordigt onze aanpak en visie op het gebied van eten en drinken tijdens evenementen. Het biedt een verrijking van de totaalbeleving in Ahoy.”
 

Evenementen op smaak brengen

De invloed van eten, drinken, geuren en smaken op hoe we als mensen situaties ervaren is aantoonbaar groot. Eten bepaalt deels hoe we ons voelen. En tegelijkertijd is hoe we ons voelen weer van invloed op wat we eten. Daar speelt Ahoy graag op in. De Smaakmakers van Ahoy geloven dat een evenement alleen de optimale belevenis biedt wanneer het eten en drinken goed is. Door op een open, persoonlijke en Rotterdamse manier mee te denken met de klant wordt de meest kwalitatieve maatoplossing gevonden. Het doel is om evenementen boven de verwachting uit te laten stijgen met culinaire creaties. Dat kan gaan van een smaakvolle bitterbal tot een luxe 5-gangendiner en alles daar tussenin.
 

Foto: Peter van der Veer (Directeur Ahoy Rotterdam), Michelle Lutteke (Salesmanager Smaakmakers van Ahoy) en Marc Liethof (Organisator event15) toosten op de lancering van de Smaakmakers van Ahoy.