AIPC jaarcongres in Parijs

AIPC houdt haar jaarcongres op 24 en 25 september in Parijs. Normaliter vindt het Annual Conference van de wereldwijde vereniging van internationale congrescentra plaats in de eerste week van juli.

Het tweedaagse programma brengt de internationale gemeenschap van evenementencentra samen om gemeenschappelijke uitdagingen en toekomstplannen te bespreken, met de nadruk op aanpassing aan een nieuwe zakelijke realiteit. Om zoveel mogelijk leden te laten deelnemen, zal het congres hybride zijn, waardoor leden fysiek of vanuit hun kantoor kunnen deelnemen.

Nieuwe zakelijke kansen

In een geest van partnerschap en het delen van kennis, zullen sprekers uit verschillende industrieën hun mening geven over hoe ze verandering kunnen omarmen, volledig nieuwe zakelijke kansen kunnen identificeren en innovatie naar een hoger niveau kunnen tillen, met praktische toepassingen om de centra te helpen in de situatie waarin ze zich nu allemaal bevinden.

‘Het samenbrengen van de community van evenementencentra is belangrijk om onze wendbaarheid en onze ambitie om samen sterker uit deze crisis te komen te tonen. Laten we van dit evenement een echt eerbetoon maken aan het soort vindingrijkheid dat AIPC-leden gedurende vele jaren hebben getoond – en een stevige stap op weg naar een nieuwe toekomst voor allemaal’, aldus AIPC-voorzitter Aloysius Arlando.

Palais de Congrès

De AIPC 2020 Annual Conference vindt plaats in het Palais de Congrès in Parijs en biedt leden met reisbeperkingen de mogelijkheid om virtueel mee te doen.

‘Parijs is trots om het eerste evenement van de internationale ontmoetingsindustrie na covid 19 te verwelkomen. Als er één ding is dat we van deze crisis hebben geleerd, is het dat niets de persoonlijke ontmoeting kan vervangen. We geloven in het belang van grootschalige evenementen en de rol die ze zullen spelen in het economisch herstel'[ , zegt Pablo Nakhle Cerruti, CEO van Palais de Congrès. ‘We zijn verheugd om kennis en nieuwe ideeën met onze collega’s te kunnen delen en samen te werken om de toekomst van congres- en beurslocaties te bepalen. Of het nu gaat om onze collega’s die online aanwezig zijn of face-to-face in het Palais des Congrès de Paris, ons team is druk bezig met het voorbereiden van een warm welkom voor iedereen.’