Alexander Hotel – Noordwijk aan Zee

Het Alexander Hotel is in combinatie met haar eigen strandpaviljoen Alexander Beach Club (365 dagen per jaar geopend) dé ideale locatie voor trainingen, vergaderingen, workshops en teambuildingactiviteiten. Het viersterrenhotel ligt midden in Noordwijk aan Zee, op enkele meters van het strand, winkelpromenade en uitgaanscentrum. Kleine vergaderingen of grote zakelijke bijeenkomsten? Het hotel is met haar 62 luxe kamers en 8 multifunctionele zalen van 50 tot 300 m² voor alle gelegenheden zeer geschikt.
 DYLANS: Dinner & Drinks
In het Alexander Hotel, op de begane grond, vind je DYLANS: een nieuwe hippe culinaire hotspot ideaal voor een borrel, lunch of afsluitend diner. Er zijn goede mogelijkheden om een apart gedeelte te reserveren voor uw groep. Vlees, vis, vegetarisch… bij DYLANS smaakt het Delicious!

Vergaderbreak aan zee
Zin in een vergaderbreak op het strand? Op 300 meter afstand, op één van de mooiste plekken aan het Noordwijkse strand, vindt u Alexander Beach Club: Ibiza in Nederland! In deze heerlijke beachclub staan ze graag voor u klaar met een lunch, borrel, beach bbq of walking diner aan zee. Ook is het mogelijk de Beach Club exclusief te huren. Alexander Beach Club is daarnaast een ideale uitvalsbasis voor teambuildingsactiviteiten op het strand.

Perfecte locaties aan zee
De vele faciliteiten, de rust en het comfort maken van het Alexander Hotel een bijzonder trefpunt voor al uw individuele en zakelijke bijeenkomsten. Samen met DYLANS en Alexander Beach Club biedt het Alexander Hotel u de perfecte locaties aan zee.

Een verblijf in het Alexander Hotel is inclusief:
• Gratis parkeren op eigen parkeerterrein
• Kosteloze wifi in het hele hotel
• Vrije toegang tot het Azzurro Wellness Center

Meer informatie? Wij sturen u graag meer informatie of maken een afspraak om u onze locaties te laten zien. Bel of mail met onze Commercieel Manager Dorien Kurpershoek, 071 – 36 189 00 dorien@alexanderhotel.nl