Amfitheater voor Mennorode conferentiecentrum

Mennorode conferentiecentrum in Elspeet heeft de afgelopen maanden een nieuw Amfitheater gerealiseerd. Het theater is gesitueerd op een rustige plaats op het terrein en ligt midden tussen de bomen.

Het Amfitheater is een eigen ontwerp en de bouw is door medewerkers van Mennorode uitgevoerd. Het theater biedt plaats aan circa 80 personen en is ingepast in de natuurlijke omgeving.

De naam van het Amfitheater is ‘Kuilhegge’. Deze naam is voortgekomen uit een prijsvraag onder de medewerkers. Kuilhegge is een plek in het bos vlakbij Mennorode.

Onlangs is het Amfitheater feestelijk geopend in het bijzijn van genodigden door directeur Gert Eigenbrood. Sprekers waren Dan Le Faye en Eric van Veluwen. Zij hielden een betoog op het gebied van duurzaamheid. Na de pauze was er gelegenheid om naar muziek te luisteren. Tevens werd er een duurzame markt georganiseerd waar kennis kon worden gemaakt met bedrijven en organisaties, die net als Mennorode, maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toe dragen.