Ampt van Nijkerk en Heerlickheijd van Ermelo worden Golden Tulip Hotels

Ampt van Nijkerk en Heerlickheijd van Ermelo worden Golden Tulip Hotels. Vrijdag ondertekenden Gerard van den Tweel, eigenaar van beide hotels, en Willem Renes, hoofd Franchise Services van de Louvre Hotels Group de overeenkomst. Van den Tweel wordt franchisenemer van Golden Tulip op de Noord West Veluwe.

Ampt van Nijkerk en Heerlickheijd van Ermelo werden in april samen Hart van Holland Nijkerk en Mariënhof Amersfoort, afgesplitst van Regardz. Hiermee werd de fusie die Van den Tweel in 2008 aanging met Job Heilijgers teruggedraaid.

Door de overeenkomst met Golden Tulip krijgen de hotels in Nijkerk en Ermelo een hogere status, vertelt Van den Tweel op de regionale website DeStadNijkerk.nl. “De Heerlickheijd van Ermelo krijgt de status van Golden Tulip Royal. Wereldwijd zijn er maar vier hotels die deze status hebben. Het is geweldig dat er nu in deze regio ook een hotel met deze status komt. Je kunt de Heerlickheijd van Ermelo nu vergelijken met hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Er zullen nog wel aanpassingen komen in het hotel in Ermelo.”