Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp geopend

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp is op maandag 9 oktober 2017 geopend. Na een bouwperiode van 7 maanden heeft General Manager Jesper Lauersen de eerste hotelgasten ontvangen. Dit 15e Amrath Hotel richt zich op de “extended stay” hotelgast in de regio Amsterdam / Schiphol.
 Iedereen die voor meer dan 6 nachten een kamer of appartement zoekt, kan één van de 98 studio’s of appartementen van het Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp boeken. Met het oog op het langere verblijf van de hotelgasten is er, voor het ontwerp en de inrichting van de kamers en de algemene ruimtes, gekozen voor een samenwerking met IKEA. De 98 studio’s en appartementen, variërend in grootte van 25 tot 70 vierkante meter, zijn in drie verschillende stijlen ingericht en beschikken allen over een kitchenette.

Onbemande food market

Voor de restaurant- voorzieningen in het hotel is er gekozen voor een samenwerking met Jutter Speijs die een onbemand “Food Market” retail concept voor het hospitality segment aanbiedt. Vanuit een centrale plek in de lobby van het hotel, heeft de gast 24 uur per dag toegang tot food, drinks en andere relevante producten. Gasten kunnen zelf hun producten kunnen pakken, bereiden en afrekenen. Technologie en innovatie worden ingezet om van een onbemande shop een persoonlijke beleving te maken.