Amrâth Hôtels presenteert nieuwe General Managers voor haar hotels in Haarlem en Eindhoven

Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem en Best Western Eindhoven, beide onderdeel van Amrâth Hôtels, hebben per 18 juli 2016 een nieuwe General Manager. Maud Vroom heeft de leiding van het Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem overgenomen van  Fanny van den Dries die op haar beurt aangetreden is als General Manager van Best Western Eindhoven. 

 Na afronding van haar opleiding aan de Hogere Hotelschool Leeuwarden in 2002 startte Maud Vroom haar carrière in 2004 bij het Holiday Inn Hotel in Leiden als Sales Executive. In 2006 is Vroom in dienst getreden van Amrâth Hôtels en heeft hier sindsdien diverse salesfuncties bekleed, waaronder al eerder in Amrâth Grand Hotel Frans Hals als Sales Manager, betrokken bij de opening van het hotel in 2006. Meest recent was Vroom werkzaam als Director of Sales van het vijf-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Tussentijds is Vroom in 2015 tevens betrokken geweest bij het opzetten van het sales team van Grand Hotel Amrâth Kurhaus na overname van het hotel in 2014. Maud Vroom keert nu na 10 jaar terug bij het hotel waar zij haar carrière bij Amrâth gestart is. 

Fanny van den Dries heeft binnen Amrâth Hôtels diverse functies bekleed en is met een korte pauze al sinds 2008 werkzaam voor Amrâth Hôtels. Van den Dries begon haar loopbaan bij Amrâth Hôtels in Grand Hotel Amrâth Amsterdam als Banquet Sales Coördinator en was later actief als Regional Sales Manager voor Amrâth Hôtels en als Assistent Manager van Amrâth Grand Hotel Frans Hals, waarover zij sinds 2014 de leiding had als General Manager.