Anja Overhoff vertrekt bij Den Haag Marketing | Conference Matters

Anja Overhoff vertrekt bij Den Haag Marketing

Directeur Anja Overhoff (58) vertrekt bij Den Haag Marketing. Na ruim vierenhalf jaar bij de promotieorganisatie van Den Haag te hebben gewerkt, neemt ze per 1 september afscheid. Overhoff: “Ik heb het gevoel klaar te zijn met mijn taak."
Martin van Pernis, voorzitter Raad van Toezicht: “Anja heeft ons haar ontslag aangeboden. Wij betreuren dat, maar hebben begrip voor haar afweging. Den Haag Marketing is de afgelopen jaren geprofessionaliseerd en ontwikkeld tot een efficiënte organisatie welke de belangen van de gemeente en het bedrijfsleven samenbrengt. Dat is mede haar grote verdienste.”

"Den Haag Marketing is de afgelopen jaren een meer klantgerichte en transparante organisatie geworden", vertelt Anja Overhoff. "Een organisatie die toeristen verleidt om naar onze mooie stad te komen en een positieve bijdrage te leveren aan de groei van aan het toerisme gerelateerde bedrijfsleven. Nu de formele reorganisatie (mede als gevolg van de bezuinigingstaakstelling) is afgerond, gaat Den Haag Marketing een nieuwe fase in. Er staat nu een gezonde organisatie met een goed management en goede medewerkers. Ik kan met een gerust hart op zoek naar een nieuwe uitdaging.”

De Raad van Toezicht van Den Haag Marketing is inmiddels gestart met de procedure voor de opvolging van Anja Overhoff. Aan adjunct-directeur Marco Esser (39) is gevraagd om ad interim – totdat de formele procedure is afgerond – het directeurschap op zich te nemen.

www.denhaag.com