Apeldoorn Congresstad zoekt Commerciële binnendienst medewerker | Conference Matters

Apeldoorn Congresstad zoekt Commerciële binnendienst medewerker

Apeldoorn Congresstad zoekt hét centrale aanspreekpunt voor alle congresvragen in de functie van Commerciële binnendienst medewerker. Het gaat om een dienstverband van 20 uur per week.

Functieomschrijving Commerciële Binnendienst medewerker

In de rol als commerciële binnendienst medewerker houd jij je met name bezig met aanvragen converteren naar definitieve boekingen bij de leden van Apeldoorn Congresstad. Je belt actief naar klanten en leden, je vraagt offertes op, adviseert de klant met concrete voorstelle, verzorgt rondleidingen en opvolgt op tot dat klant een locatie gekozen heeft, dan pas laat je los. Verder houd je je bezig met actief zoeken naar leads voor nieuwe aanvragen met als doel een afspraak te scoren voor de accountmanager of een concrete aanvraag binnen te halen. Heel in het kort betekent dit dat je:

  • Werkt binnen een klein team met een concreet actieplan hoe je samen de markt bewerkt
  • Periodieke rapportages maakt van alle activiteiten ter verantwoording van de resultaten
  • Het offerte traject van congresaanvragen beheert
  • Leads telefonische opvolgt en afspraken in plant voor de accountmanager
  • De accountgroepen betreffen vooral zakelijke accounts met een vraag naar congres- en hotelaccommodatie (zalen en/of overnachtingen)
  • Werkt vanuit de binnendienst

 

Sollicitatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bianca Cuperus op telefoonnummer 06 13385568 of via bianca@apeldoorncongresstad.nl .

Ben je ervan overtuigd dat je de drive hebt om samen met ons de uitdaging aan te gaan? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar support@apeldoorncongresstad.nl.