Arjan Appel wordt mede-eigenaar Inscene Company

Arjan Appel is met ingang van 1 september  toegetreden als partner en mede eigenaar van Inscene Company . Het Utrechtse bedrijf maakt communicatie tools rondom events waaronder de Netwerkapp. Appel (oprichter en oud-eigenaar van Congress Company) kwam in contact met het bedrijf in zijn zoektocht naar een goede congresapp.
 De twee huidige eigenaren, Margriet de Groot en Elma Bassa  startten het bedrijf in 2012 en bedachten de Netwerkapp vanuit hun ervaring als congres- en beursbezoeker. Bassa: “We misten de mogelijkheid om makkelijk in contact te komen met andere deelnemers en kennis te delen. Je weet op een congres en beurs dat er deelnemers rondlopen met hetzelfde vraagstuk als jijzelf. Maar hoe bereik je die?”

Appel gaat zich met name richten op de commerciële uitrol van de Netwerkapp. “Er zijn veel eventapps en die bieden allemaal veel van hetzelfde. Wij onderscheiden ons met een instrument dat deelnemers gericht met elkaar verbind. Niet alleen tijdens, maar ook voor en na de bijeenkomst. Dat geeft extra waarde aan het event.”

De Netwerkapp kent op dit moment al bijna 20.000 gebruikers. De ambitie van Inscene Company is om de Netwerkapp internationaal op de kaart te zetten als dé netwerktool. Het bedrijf verwacht medio 2016 door te kunnen groeien naar 50.000 gebruikers en 200.000 gebruikers in 2017.