Associations World Congress 2018 in Antwerpen

Het Associations World Congress zal in 2018 plaatsvinden in Antwerpen. Het AWC is de jaarlijkse bijeenkomst van sleutelfiguren bij internationale verenigingen: managers, financieel en algemeen directeurs, expert consulenten en vernieuwende denkers.
Gemiddeld trekt het congres 450 deelnemers uit de hele wereld, waarvan er 83 procent rechtstreeks betrokken is bij de organisatie van congressen. Vandaar dat Toerisme Vlaanderen, Visit Antwerpen en het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp er veel aan gelegen was om het congres naar Vlaanderen te halen. De oorspronkelijke kandidatuur was voorzien voor 2020, maar alle partners voelden zich nu al klaar om het grote congres te verwelkomen.

Vlaamse Meesters

Het Associations World Congress 2018 zal plaatsvinden van 12 tot en met 14 maart in het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp (FMCCA). Er wordt een programma uitgewerkt om Vlaanderen op de best mogelijke manier in de kijker te zetten bij de internationale congresgangers. Zo wordt er voor de deelnemers van het AWC bijvoorbeeld een galadiner georganiseerd in de stijl en sfeer van de Vlaamse Meesters.