Barbara Susan director of sales bij Eden Hotels

Barbara Susan is per 1 mei gestart als director of sales bij Eden Hotels. Ze gaat leiding geven aan de sales-organisatie en zal de groep vertegenwoordigen bij grote klanten en (inter)nationale beurzen en evenementen. 

Susan gaat haar ervaring en expertise inzetten op alle segmenten, in nauwe samenwerking met de afdelingen revenue en marketing. Met haar toetreding tot het leadership-team is Eden Hotels naar eigen zeggen klaar voor de volgende fase van de expansie.

Loopbaan gestart bij Eden Hotels

Susan is niet geheel nieuw binnen het team. Na haar opleiding Hospitality Management in Amsterdam startte ze haar carrière bij Eden Hotels. In 2006 begon zij haar loopbaan in de front office van het American, groeide door in Banquet Sales en werd vervolgens salesmanager Corporate & MICE voor de hotelketen. Nadien kreeg ze een functie als salesmanager MICE en International salesmanager bij InterContinental Hotels Group (IHG). De afgelopen zeven jaar werkte Susan als director of sales bij Hilton.

Léon Dijkstra, lid van de Raad van Commissarissen van Eden Hotels: “De markt gaat weer open en daarom zijn we juist nu hard aan de slag om onze gasten optimaal te bedienen. De versterking van onze commerciële organisatie is daar een belangrijk onderdeel van. Barbara had al een Eden-hart en kent het hotel en de markten waarop wij actief zijn.”