Barbara van Baarsel van Events naar De Eventmanager

Na ruim 8,5 jaar legt Barbara van Baarsel haar functie als hoofdredacteur bij High Profile Events neer en wordt co-hoofdredacteur bij De Eventmanager. Van Baarsel was vanuit haar contentbedrijf Buro Barcode hoofdredacteur van het vakblad Events, de website events.nl en de e-nieuwsbrief EventFlash.

 “Ik ben klaar voor nieuwe avonturen in onze mooie markt”, vertelt Van Baarsel. Een van deze nieuwe opdrachten behelst het co-hoofdredactieschap bij De Eventmanager ten behoeve van de website, de nieuwsbrief, het magazine en de kennisdatabase van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Museum Locaties en Theater Locaties Nederland. 

Journalistieke insteek

“Barbara zal samen met co-hoofdredacteur Carla van Elst zorgdragen voor de volledige communicatie van onze vakorganisaties”, aldus directeur Dirk Prijs. “We zetten vanaf dit jaar in op meer inhoud, meer relevantie, meer communicatie. We zijn dan ook met veel plezier per 1 januari jongstleden de samenwerking met Barbara aangegaan. Van alle kennisseminars zal er nu schriftelijke verslaglegging plaatsvinden, bijvoorbeeld in de vorm van whitepapers. De digitale nieuwsbrief  krijgt een journalistieke insteek door eigen redactionele artikelen en ook de kennisdatabase wordt met de komst van Barbara beter toegankelijk voor de leden

Hoewel Barbara van Baarsel de intensieve samenwerking met High Profile Events stopt, blijft Buro Barcode betrokken als leverancier van content.