Bart de Boer directeur van NHTV Executive Education

Bart de Boer is binnen NHTV Breda benoemd tot directeur van NHTV Executive Education. NHTV Executive Education is een nieuw bedrijf aan de NHTV-stam, ondergebracht in de NHTV Business Holding. Het heeft tot doel opleidingsprogramma’s te ontwikkelen en te verzorgen voor werkenden/leidinggevenden in nauwe samenwerking met het NHTV-werkveld. 
 Bart de Boer: “De opleidingen van NHTV zijn al succesvol op het gebied van cursussen voor managers en leidinggevenden, het is mijn taak de diverse activiteiten op elkaar en op de markt af te stemmen en verder uit te breiden.” Daarmee geeft NHTV invulling aan een belangrijk deel van haar missie: met haar kennisontwikkeling en onderwijs bijdragen aan de (economische) ontwikkeling van de sectoren waarbij zij betrokken is, te weten Toerisme & Leisure, Games & Media, Hotel, Logistiek, Built Environment en Facility.

Bart de Boer was tot 1 januari directeur a.i. van de Academie voor Toerisme. Hij is per die datum opgevolgd door Jos van der Sterren. Bart de Boer was van 2008 tot 2013 directeur van de Efteling en daarvoor directeur van Eindhoven Airport. Daarnaast was hij Chairman van IAAPA Advisory Board Europa (International Association of Amusement Parks and Attractions).