Bart Smits gaat zakelijke markt bewerken voor Libéma | Conference Matters

Bart Smits gaat zakelijke markt bewerken voor Libéma

Libéma heeft het centrale salesteam, dat zich bezighoudt met de verhuur van verschillende eventlocaties waaronder Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Zeelandhallen Goes en Autotron Rosmalen, uitgebreid met Accountmanager Bart Smits. Libéma Beurzen & Evenementen verwacht met het aantrekken Smits snel het marktaandeel op de zakelijke markt te kunnen vergroten.

Bij evenementenbureau Arjan van Dijk is Smits jarenlang verantwoordelijk geweest voor het genereren van business op de zakelijke markt voor events op locaties in heel Nederland. Als Accountmanager bij Libéma Beurzen & Evenementen is Smits verantwoordelijk voor de verhuur van Libéma-locaties aan professionele evenementenorganisatoren. Zijn portefeuille bevat onder meer IJsselhallen Zwolle en Autotron Rosmalen (met aldaar onder meer Eventron en Huis van de Toekomst).

Smits maakt deel uit van het salesteam van Libéma Beurzen & Evenementen dat verder bestaat uit Willem Uitentuis (Accountmanager vak- en publieksbeurzen), Frank Duller (accountmanager muziek en evenementen), Ber van Rooij (Accountmanager binnendienst voor Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en Autotron Rosmalen), Melissa Lievaart (Accountmanager binnendienst voor Zeelandhallen Goes en Expo Haarlemmermeer) en Esmé Stoffelen (Accountmanager binnendienst voor IJsselhallen Zwolle).

Het team is bereikbaar via 088-9000350 en houdt kantoor in Rosmalen.