‘Be(come) the best in your business!’ jaarthema HSMAI

Traditiegetrouw heeft beroepsorganisatie HSMAI op de 3e maandag van het nieuwe jaar haar verenigingsjaar geopend met haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Bestuursvoorzitter Marja van Reijn proostte in Zuidpool samen met de aanwezig leden op een succesvol 2010. Het thema dit jaar is ‘Be(come) the best in your business!’

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie werd tijdens de Algemene Ledenvergadering in het RAI Elicium, teruggekeken op een bijzonder jubileumjaar en vooruitgekeken naar de plannen voor 2010.

“2009 was, in het kader van ons 40 jarig jubileum, natuurlijk een bijzonder jaar, maar 2010 zal hier programma-inhoudelijk niet voor onder doen. De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met de invulling en ik kan alvast verklappen dat ook 2010 een inspirerend en uiteraard actueel en praktisch georiënteerd verenigingsjaar wordt”, aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland.

Hans Poortvliet: “Life Long Learning is niet zo maar een kreet die wereldwijd steeds meer gehoord wordt. Met alle ontwikkelingen op ieders vakgebied wordt ‘Personal Development’ nu echt een absolute noodzaak wil men ook in de toekomst mee blijven tellen. Daarom biedt de HSMAI, in samenwerking met Performance Solutions, het vernieuwde programma van de HSMAI University ‘Learning Unlimited’ aan. Een pakket waarmee men, voor een geringe meerprijs op het lidmaatschap, onbeperkt trainingen kan volgen aan de HSMAI University.”

Ook nieuw is de samenwerkingsovereenkomst tussen de HSMAI en PunkMedia.nl. Vanaf januari 2010 is Henk-Jan Winkeldermaat, directeur PunkMedia.nl, de ‘huis-blogger’ van HSMAI (www.hsmai.nl/weblog).

“Henk-Jan zal de HSMAI en haar leden ondersteunen in het ‘doolhof’ van de Social Media. Een onderwerp dat in 2010 ook weer extra HSMAI aandacht zal krijgen, zowel in research, haar eigen bedrijfsvoering, als in haar programmering.” aldus Hans Poortvliet.