Bilderberg Europa Hotel

Zwolsestraat 2

2587 VJ Scheveningen/Den Haag

T +31 (0)70 416 95 95

Bilderberg Europa Hotel

Colour Your Event op 198 stappen van de zee!

Den Haag; de enige Nederlandse stad aan zee! Aan de brede boulevard en op 198 voetstappen van het Noordzeestrand vindt u het prachtige Bilderberg Europa Hotel; een echte toplocatie! Het is de perfecte locatie voor uw bijeenkomst, makkelijk bereikbaar, dichtbij Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en het biedt de mogelijkheid voor inspannende en ontspannende teamactiviteiten.

Europa Hotel Scheveningen zaal
Het Bilderberg Europa Hotel heeft onlangs een compleet nieuwe look & feel gekregen! Het hierbij behorende conferentiecentrum beschikt over 11 meetingzalen, deze zijn allen voorzien van het Philips Day light system dat zorgt voor altijd de perfecte sfeer. Uniek is de ‘Colour Your Event’ mogelijkheid; de ontvangstruimte en de grootste zaal (230 personen) kunnen in 2.000 tinten opgelicht worden! Uiteraard zijn alle ruimtes voorzien van de modernste apparatuur.

Cosmopolitan en comfortabel zijn de 174 kamers, enkele met uitzicht op het uitgestrekte strand. Ruim van opzet en stijlvol ingericht. De kamer heeft een kingsize bed, badkamer met een bad of inloop regendouche en gratis Wifi.

Europa Hotel voorgerecht b-ORIGINALErvaar SALT Coastal Bistro & Bar! Scheveningen is de inspiratie voor SALT met het zoute zeewater op de achtergrond en de kenmerkende zilte zeelucht van de kust. Het zoute en zilte zijn door het gebruik van bijzondere soorten zouten subtiel hier en daar in een aantal gerechten verwerkt. In SALT is het ontspannen dineren en genieten, door te proeven, eten en delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’(halve portie), normale of ‘sharing’(anderhalve portie) te bestellen. In de bar of op het zonnige terras is het genieten van een heerlijke kop koffie, gin tonic of een cocktail.

Europa hotel kamerAantallen:

Kamers: 174
Zalen: 11
Restaurants: 1
Winnaar Nationale Meeting Award 2018
Green Key GOLD
Gratis WiFi

 

Speciale Conference Matters nieuwsbrief lezers aanbieding:
Zet in september uw blik op scherp en reserveer nu!

Boek nu uw meeting voor september en ontvang een luxe spiegelreflexcamera!
* www.bilderberg.nl/blikopscherp voor deelname en voorwaarden

Bilderberg Europa Hotel SALT