BIS BV

Rietdekkerstraat 14

2984 BM Ridderkerk

Nederland

T +31 (0)180 486777

BIS

Ruimtes met audiovisuele technologie

Vanuit de visie dat technologie diep zal doordringen in elke omgeving en dat ieder gebouw, iedere werkplek met de gebruikers zal meedenken en hen ondersteunen, adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt BIS ruimtes die zich aanpassen aan de voorkeuren van de gebruikers en/of de gebruikers maximaal ondersteunen.

Informatie overdragen, kennis delen, samenwerken

Wij realiseren optimaal ingerichte omgevingen waarin gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen) werken.

Dit doen wij door middel (van de bundeling) van acht expertises:
– Audiovisueel
– LED solutions
– Collaboration
– Narrowcasting
– Architectuur & Inrichting
– Smart Buildings
– IT Development
– Event Rental

Gespecialiseerd in beurzen en evenementen

Het juiste resultaat op de beslissende momenten. BIS Event Rental is gespecialiseerd in de ondersteuning van uw beursdeelname én het faciliteren van zakelijke evenementen en bijeenkomsten tot 5.000 mensen. Beeldweergave (projectie, LCD, LED – in alle maten), audio-ondersteuning, licht, interactieve oplossingen, cameraregistratie, webcasting, podiumbouw etc. Eén aanspreekpunt voor maximale ontzorging.

Over BIS

BIS is onderdeel van Econocom, een internationaal opererende organisatie, die met 11.000 medewerkers actief is in 19 landen en een omzet realiseert van EUR 3 miljard. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van organisaties en helpt hen hun doelen te realiseren met behulp van de strategische inzet van digitale technologie. Bij BIS en Econocom NL werken zo’n 300 mensen.

Ook profiteren?

Wilt u ook profiteren van de mogelijkheden van BIS en van de voordelen van onze oplossingen?
Neem dan vandaag nog contact op via telefoon (0180 – 486 777) of email (info@bis.nl).
Maar u kunt natuurlijk ook even naar onze site gaan: www.bis.nl.