De Posterbordengigant

Calandstraat 7a

4251 NZ Noord-Brabant

Nederland

T +31 (0) 183 - 505456

De Posterbordengigant

De Posterbordengigant is gespecialiseerd in de verhuur van posterborden en presentatiepanelen. U kunt bij ons posterborden en presentatiepanelen huren in diverse formaten. Ook voor flip-overs, whiteboards, etc. kunt u bij ons terecht. Zie hiervoor de button Congresmagazijn.

Posterborden zijn dé oplossing voor het presenteren van (wetenschappelijke) posters, foto’s, tekeningen, schilderijen en andere producten die u onder de aandacht wilt brengen. De borden zijn tijdloos en daarmee te gebruiken in iedere ruimte, zowel binnen uw bedrijf, hotel, school of universiteit als in een expositieruimte.

Posterborden kunnen worden gebruikt om een vrije, open ruimte naar eigen wens in te delen. Ze geven de mogelijkheid om grote hoeveelheden informatie te presenteren in een ruimte. Maar ze kunnen ook in afzonderlijke ruimtes worden geplaatst, afhankelijk van de verschillende groepsactiviteiten of workshops. De posterborden zijn zelfstandig te plaatsen of middels een voetplaat in de vorm van een kruis. Elke gewenste opstelling is mogelijk en wij denken graag met u mee.