Golden Tulip Strandhotel Westduin | Conference Matters

Golden Tulip Strandhotel Westduin

Westduin 1

4371 PE Koudekerke/Vlissingen

Nederland

T +31(0)118 55 25 10

Golden Tulip Strandhotel Westduin

Een verblijf in Golden Tulip Strandhotel Westduin is een mooie kans om gezamenlijk eens totaal andere activiteiten dan anders te ondernemen. Natuur, water en strand zijn de unieke aanwezige kenmerken van Zeeland. Reden te meer om uw bijeenkomst in deze omgeving te organiseren.

Het hotel heeft 9 multifunctionele vergaderzalen waar u terecht kunt met gezelschappen vanaf 4 tot 500 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, gratis WiFi, airconditioning en hebben toegang naar buiten.

Het hotel heeft de afgelopen periode diverse vernieuwingen ondervonden. Zo zijn er recentelijk nieuwe beamers en schermen geïmplementeerd en hebben de zalen een nieuwe look gekregen.
De wanden van de zalen tonen foto’s die opgebouwd zijn uit verschillende mozaïek foto’s van Zeeuwse taferelen.

Golden Tulip Strandhotel Westduin Inspiratiezaal

Daarbij heeft het hotel twee nieuwe restaurant concepten.
Zo worden er twee dinermogelijkheden aangeboden.
Lekker eten in gemoedelijke sferen bij ‘bij Jules’ of Culinair dineren bij ‘@Eef’.

Wilt u “midden” in de natuur bijeenkomen met uitzicht op zowel de duinen en het bos? Dat kan in de nieuwste “inspiratie” zaal van Golden Tulip Strandhotel Westduin. Wij hebben daar de natuur naar binnengehaald. Met zicht op zowel duinen als het bos waan je je echt even helemaal weg van de snelweg. Een deel van de wand is bedekt met IJslands mos, wat 100% natuurlijk en duurzaam is. Uit onderzoek is gebleken dat bijeenkomen in een omgeving waar een moswand aanwezig is, de productiviteit met 15% wordt verhoogd. Het andere deel van de wand is bedekt met gerecycled sloophout dat afkomstig is uit een koelhuis in Kamperland waar van oudsher de Zeeuwse aardappels werden bewaard.

Heeft u naast uw bijeenkomst zin in een teambuildingsactiviteit? Hier aan de Zeeuwse kust is enorm veel te beleven. Teambuilding zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Op zoek naar iets sportiefs? Denk bijvoorbeeld aan sport en spel op het strand. Liever iets culinairs? Dan kunt u denken aan een Gin-workshop of een workshop ‘het verhaal achter het product’.

Voor meer informatie bezoek onze website