Hotel Zuiderduin

Zeeweg 52

1931 VL Egmond aan Zee

Nederland

T +31 (0)72 750 2020

Hotel Zuiderduin – Egmond aan Zee

Hotel Zuiderduin ligt in het gezellige dorp Egmond aan Zee op ongeveer honderd meter van het strand.

35 zalen

Hotel Zuiderduin beschikt over 35 zalen, variërend van een boardroom van 30 m2 tot een congres- en evenementenzaal van 1.000 m2 . Hiermee kan het hotel ruimte bieden aan bijeenkomsten tot 1500 personen. De zalen zijn uiteraard voorzien van audiovisuele apparatuur en een snelle internetverbinding. Verder is in het hotel een groot restaurant aanwezig dat plaats biedt aan 700 gasten. Op dezelfde verdieping is onder meer een gezellige pub te vinden. De hotelaccommodatie beschikt tevens over een zwembad, diverse sauna’s, een spa, een fitnessruimte, een squashbaan en een bowlingcenter met 8 moderne bowlingbanen. Medio augustus wordt een nieuwe brasserie geopend.

550 kamers

Op loopafstand van Zuiderduin is in de zomer 2014 een nieuw hotel geopend, Strandhotel Golfzang. Dit hotel ligt aan de boulevard met het strand voor de deur en heeft de beschikking over een eigen strandopgang. Dit hotel beschikt over 144 kamers, waarmee de overnachtingscapaciteit voor bijeenkomsten in Zuiderduin 550 kamers bedraagt.

Zakelijke faciliteiten

De hotelruimten zijn voorzien van alle faciliteiten die de zakenwereld in een locatie verwacht aan te treffen. Van een centrale internetcorner in de lounge tot internetverbindingen in alle vergaderzalen. Ook wordt wireless internet in alle openbare ruimten, zalen en kamers aangeboden.
Uiteraard is het gebruik gratis.

Zuiderduinzaal

Congresservice

Als erkende congresaccommodatie staat het hotel garant voor kwaliteit en deskundige begeleiding van al uw zakelijke meetings. Anders dan menig ander hotel, waar vaak alleen de locatie wordt geboden, beschikt Hotel Zuiderduin over een eigen professionele congresservice.
Congresservice Zuiderduin kan de gehele of gedeeltelijke organisatie van uw bijeenkomst van A tot Z van u overnemen. Naast zakelijke bijeenkomsten bestaat ook de mogelijkheid uw personeelsfeest, jubileumfeest en andere feesten in het hotel te vieren. Het hotel verzorgt desgewenst de gehele omlijsting van de avond.

Teambuilding

Doordat het hotel dichtbij het strand en duingebied ligt, is het uitermate geschikt voor teambuildingactiviteiten. Alles wordt voor u geregeld, zowel in- als outdoor! Op deze manier bent u verzekerd van een sportieve, actieve of creatieve afwisseling van uw meeting.

Als u meer wilt weten over de zee aan mogelijkheden in Hotel Zuiderduin, kunt u contact opnemen met de salesafdeling van het hotel via sales@zuiderduin.nl of tel. 072-7502020.
Zie ook www.zuiderduin.nl

Hotel Zuiderduin
Zeeweg 52
1931 VL Egmond aan Zee
072 750 20 20
sales@zuiderduin.nl
www.zuiderduin.nl