IT Rentals

Amsterdam

Nederland

T +31 (0)20 4943494

IT Rentals

IT rentals is een verhuurbedrijf voor de congres -, beurs – en evenementen branche. Onze specialisatie is het op korte termijn organiseren, installeren, managen en supporten van een complete IT omgeving. Wij verhuren onder meer computers, lcd schermen, notebooks, netwerken, printers, beamers, plasma’s en laptops.
Gevestigd in Amsterdam voorziet IT rentals niet alleen de Nederlandse maar ook de Europese markt. Met zeven ervaren medewerkers en een pool van freelancers ter beschikking is een solide bedrijf ontstaan dat niet snel verrast wordt door de omvang en complexiteit van een project.

Uiterst flexibele partner

In de afgelopen jaren heeft IT Rentals bewezen een uiterst flexibele partner te zijn. Dit heeft geresulteerd in een loyale en groeiende klantenkring die varieert van audiovisuele verhuurbedrijven tot evenement organisaties en banken.
IT rentals levert snel en uit een groot assortiment, tegen een scherpe prijs en alles op voorraad. Ons gekwalificeerd personeel ontrafelt voor u de bekabeling van uw pc’s en levert desgewenst ook de routing van uw netwerk. Wij leveren aan beurzen, congressen, presentaties, meerdaagse projecten en nog veel meer…