JMT

Oliemolen 2

4671 HB Dinteloord

Nederland

T +31 (0)167 52 39 25

JMT

Verhuur meubilair en vloerbedekkingen voor beurzen evenementen en congressen.

Een one stop shop…

voor zowel rental furniture als floor coverings. Met het ijzersterke netwerk is JMT de Europese one stop shopping partner voor niet alleen verhuur van meubilair, maar ook voor het afleveren of leggen op locatie van tapijt(tegels), laminaat, vinyl of andere vloerbedekking. Eén aanvraag en wij zorgen dat het voor elkaar komt!

Snelle levering uit grote voorraad door heel Europa

JMT is Europees vertegenwoordigd met 13 vestigingen in 7 landen en beschikt over zo’n 120.000 meubel items, ruim 140.000m2 aan tapijttegels en levert vele variaties tapijt, vinyl en laminaat uit voorraad. De collectie is on trend, innovatief, duurzaam, breed en diep; alle ingrediënten voor een top collectie en keuze.

Think local, act global

Dankzij onze vestigingen in diverse Europese landen zorgt JMT zowel op lokaal als globaal niveau voor unieke flexibiliteit en lokale expertise met één contactpersoon die altijd bereikbaar is. Met Europees ruim 500 medewerkers voorziet JMT jaarlijks zo’n 6000 events van meubilair en vloerbedekking. De vestigingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, de UK en Spanje beschikken allen over eigen voorraden, nabij iedere grote evenementenlocatie, waardoor snelle levertijden gegarandeerd zijn.

Klanten kunnen op JMT bouwen en vertrouwen dat de juiste oplossing wordt geboden. Op zoek naar dé Europese verhuur partner? www.jmt.nl.
JMT, EXPECT EVERYTHING!