Sanel

Antwerpsesteenweg 491a

2500 Lier

België

T +32 (0)3 4512156

Sanel

Sanel is een AV importeur/distributeur met kantoren in Lier, hoofdzakelijk actief in de Benelux. Sanel heeft een lange ervaring in de import en distributie van electronica voor zowel zakelijke als residentiele toepassingen. Naast Panasonic verdeelt Sanel in de Benelux ook merken zoals SpinetiX (digital signage), Vivitek (projectie), Digital Projection (projectie), Projecta (projectieschermen), Chief (montagebeugels), Aver (documentcamera’s) en Avenview (content management).
Wij leveren uit eigen voorraad, kunnen projecten mee begeleiden, adviseren, testen en geven opleidingen in onder andere digital signage solutions.

Official Benelux Distributor Panasonic Visual Solutions, CDP Spinetix Benelux

Bezoek het Panasonic Experience Center in Lier. Hier vindt u een permanente opstelling van Panasonic projectie, displays, videocommunicatie, camera’s, en telecommunicatie. Sanel legt van oudsher de klemtoon op toegevoegde waarde naar de gespecialiseerde AV-integrator toe. Een sterke ondersteuning voor, tijdens en na projecten, en toestellen steeds vlot leverbaar uit eigen voorraad.

Referenties:

Sanel levert niet rechtstreeks aan de eindgebruiker, maar benadert de markt via een netwerk van erkende systeem integratoren.