Strandhotel Golfzang

Boulevard 8

1931 CJ Egmond aan Zee

Nederland

T +31 (0)72 - 750 2010

Strandhotel Golfzang

Strandhotel Golfzang ligt aan de boulevard van Egmond aan Zee, op slechts 10 meter van het strand, met een strandopgang voor de deur.

Vergaderzalen

Het hotel beschikt over 2 zalen voor bijeenkomsten, het Koraal en de Parel. Beide zalen beschikken over daglicht en zijn o.a. voorzien van een beamer, scherm, flipover, vaste internetaansluiting en WiFi.
Het Koraal heeft een oppervlakte van 100 m2, met een maximale capaciteit van 60 personen.
De Parel is 190 m2, hierin kunnen maximaal 100 personen plaatsnemen.

Kamers

Strandhotel Golfzang biedt 144 luxe kamers met o.a. een bureau, flatscreen, comfortabele zitjes, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, kluisje en WiFi. De kamers beschikken tevens over een balkon, een aantal kamers heeft een fantastisch uitzicht over strand en zee.

Restaurant

In Restaurant Eazee, met uitzicht op zee, wordt u verwelkomd voor het ontbijt, de lunch en het diner.
Ook eventuele breaks en borrels vinden hier plaats.

Sauna

Het hotel beschikt over een sauna-accommodatie met een Finse sauna, Turks stoombad en infrarood cabine. Deze accommodatie is alleen toegankelijk voor hotelgasten.

Parkeergarage

Onder het hotel bevindt zich een parkeergarage, hotelgasten kunnen hier tegen betaling en op basis van beschikbaarheid hun auto parkeren.

Begeleiding

Als erkende vergaderaccommodatie staat het hotel garant voor kwaliteit en deskundige begeleiding van al uw zakelijke meetings. Naast zakelijke bijeenkomsten bestaat ook de mogelijkheid uw personeelsfeest, jubileumfeest en andere feesten in het hotel te vieren. Het hotel verzorgt desgewenst de gehele omlijsting van de avond.

Teambuilding

Doordat het hotel direct aan het strand en dichtbij het duingebied ligt, is het uitermate geschikt voor teambuildingactiviteiten. Alles wordt voor u geregeld, zowel in- als outdoor! Op deze manier bent u verzekerd van een sportieve, actieve of creatieve afwisseling van uw meeting.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden in Strandhotel Golfzang, kunt u contact opnemen met de salesafdeling van het hotel via sales@golfzang.nl of tel. 072-7502010.

Strandhotel Golfzang

Boulevard 8
1931 CJ Egmond aan Zee
www.golfzang.nl