Strandhotel Het Hoge Duin

Rijckert Aertszweg 50

1949 BD Wijk aan Zee

T +31 (0)251 37 4202

Strandhotel Het Hoge Duin

Strandhotel Het Hoge Duin ligt bovenop een duin, direct aan het breedste strand van Noord-Holland. Inspirerend, ontspannend, verfrissend en uitstekend te combineren met een strandactiviteit.

Het hotel beschikt over 66 kamers en twee vergaderzalen. Het cultureel dorp Wijk aan Zee biedt de combinatie van ouderwetse gezelligheid met de rustgevende uitstraling van de duinen en het brede strand, op maar 30 min afstand van Haarlem, Alkmaar en Amsterdam.

Strandhotel Het Hoge Duin beschikt over 2 vergaderzalen

Alle zalen bieden gratis wifi en zijn voorzien van flipover, beamer en een projectiescherm. Op aanvraag kunt u een laptop en overige audiovisuele middelen bij ons huren. Tijdens een vergadering staat er onbeperkt koffie, thee met koekjes, ijswater, vers fruit, mints en energybites voor u klaar. Verder kunt u kiezen uit een snack/dag.

Meeuwenzaal

Strandhotel-Het-Hoge-Duin-Meeuwenzaal

De Meeuwenzaal is een mooie zakelijke zaal van ongeveer 55m2 in warme kleuren met airconditioning en sfeerhaarden. In verschillende opstellingen kunt u hier in alle rust vergaderen met een groep tot 18 personen. De Meeuwenzaal heeft uitzicht over de duinen en de zee.

Panoramazaal

Strandhotel Het Hoge Duin Panoramazaal

De Panoramazaal is onze grootste zaal van ongeveer 300 m2, met een terras rondom uitkijkend over de Noordzee en het brede strand van Wijk aan Zee. De Panoramazaal is uitermate geschikt voor trainingen en bijeenkomsten van grotere groepen. U heeft in deze zaal alle ruimte en privacy. In verschillende opstellingen kunt in deze zaal vergaderen t/m 80 personen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via:
0251-374202 of sales@hethogeduin.nl