Strandzuid

Europaplein 22

1078 GZ Amsterdam

Nederland

T +31 (0)20 639 2589

Strandzuid

Vergaderen op het strand midden in de stad? Discussiëren over zakelijke thema’s in een “out of the box” locatie? Bij Strandzuid Amsterdam is het mogelijk.

Gelegen binnen de ring tussen de Rai en het Beatrixpark ligt Strandzuid, het stadsstrand van Amsterdam. Strandzuid is een multifunctionele vergaderlocatie met een capaciteit van 25-180 personen waar men van april tot oktober kan vergaderen in zomerse sferen.

Naast het restaurant heeft Strandzuid meerdere binnen- en buitenruimtes die perfect zijn voor diverse (zakelijke) evenementen, groot en klein.

Strandzuid heeft een in-house catering die uw wensen omzet in een heerlijk menu. Het zal u en uw gasten niets tekortkomen. Dieetwensen? Geen probleem! Strandzuid biedt een passend alternatief.

StrandZuid catering

 

Heeft u voor bijvoorbeeld een presentatie geluid nodig? Strandzuid heeft audiovisuele ondersteuning die wordt verzorgd door “Music and Productions”. Al jarenlang een zijn zij een betrouwbare partner die al uw zorgen omtrent licht, geluid en presentatie uit handen neemt.

Komen uw gasten met de trein, auto, tram, fiets of te voet? Vanwege de ligging in Amsterdam heeft Strandzuid een geweldige bereikbaarheid met voldoende parkeergelegenheid. De locatie ligt op 10 minuten loopafstand van de trein en de metro of tram stoppen voor de deur.

Bent u geïnteresseerd naar de uitgebreide mogelijkheden? Neem dan contact op met ons sales team via info@strandz-zuid.nl of +31 20 616 8660

Strandzuid_Restaurant_terras_avond