Belgische Verenigingsprofessionals kiezen voor Networkapp

De Belgian Society of Association Executices (BSAE) en Inscene Company zijn een samenwerking aangegaan met de inzet van Networkapp als eventtool voor BSAE.  BSAE functioneert als kennisplatform, inspireert en zet zich in voor de ontwikkeling van verenigingen en verenigingsprofessionals. 
BSAE is een exclusief netwerk van Association Executives: verenigingsdirecteuren en -managers en  executieve bestuurders (gedelegeerd bestuurder, executief voorzitter) van beroepsverenigingen, sectororganisaties en federaties, die op persoonlijke titel lid worden.
 

Winst van samenwerking

Marc Mestdagh, gedelegeerd bestuurder van BSAE: “‘Ons doel is om via de verenigingsprofessionals organisaties te helpen op hun pad naar verbinding en professionalisering. Tijdens ons jaarevent dat wij in november organiseren benadrukken wij de winst van samenwerking. En om dat niet enkel bij woorden te houden, zijn we verheugd dat we de Networkapp kunnen inzetten om de deelnemers ook effectief met mekaar te verbinden.”
 
“BSAE beschikt over een enorm netwerk binnen de verenigingswereld in België en de kennis om partijen te inspireren en te helpen bij hun ontwikkeling”, aldus Arjan Appel, commercieel directeur van Inscene Company. “Networkapp heeft kennis van de middelen en de vorm daarvoor. Partijen en individuen verbinden op kennis is de kracht van Networkapp en onze core business”. Networkapp heeft op dit moment ruim 26.000 gebruikers en heeft de ambitie het nieuwe zakelijk kennisnetwerk van Nederland en België te worden. 

 

BSAE jaarcongres

Voor het BSAE Jaarcongres, de 4e Dag van de Verenigingsprofessional, dat op 16 november in Kortrijk plaatsvindt gaat BSAE Networkapp inzetten als eventapp. Deelnemers aan het congres kunnen elkaar dan al vooraf vinden en op inhoud versterken.