Best Western Premier Hotel Couture opent in augustus

Het Best Western Premier Hotel Couture opent in augustus haar deuren. Het nieuwe hotel ligt naast het World Fashion Centre in Amsterdam. Het is het tweede hotel in het top-segment van Best Western in Nederland, naast Best Western Premier Kasteel De Vanenburg.
 Best Western Premier Hotel Couture beschikt over 158 hotelkamers, een fitness center, parkeergarage, bar en een restaurant. De kamers en de openbare ruimten worden ‘stylish’ ingericht met een knipoog naar het fashiondistrict waar het hotel gelegen is.

De hotelkamers beschikken over comfortabele grote bedden, luxe bed- en badlinnen, kussens in diverse diktes, luxe badkamers met vloerverwarming en een regendouche, gratis wifi, een Nespresso koffiemachine en grote raampartijen. Verder is iedere kamer voorzien van een Smart-TV met eigen internetlijn waarmee het afspelen van bijvoorbeeld een film via het eigen Netflix-account geen invloed heeft op de snelheid van wifi-verbinding waar andere apparaten gebruik van maken.

Er is gekozen voor self-service check-in terminals naast de  traditionele hotelreceptie. Receptionistes (of gastheren en gastvrouwen zoals ze in het hotel worden genoemd) staan niet meer achter een balie maar kunnen zich vrij in de lobby bewegen. De gast kiest hoe hij/zij het liefst incheckt, alleen of met behulp van een medewerker.

Hotelmanager van Best Western Premier Hotel Couture is Jan Hilvert Hammenga.