Beurs van Berlage en Ovation Holland formaliseren partnerschap

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage en Ovation Holland DMC hebben de samenwerking geïntensiveerd door hun partnerschap te formaliseren. Beide partijen gaan de komende jaren verder investeren in het uitbreiden van het service en diensten aanbod, on-en off-site. De service wordt aangeboden onder de nieuwe naam “Beurs van Berlage DMC-services, powered by Ovation Holland”.

Full service venue

De samenwerking met Ovation Holland zorgt ervoor dat alle toekomstige bijeenkomsten die in Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage plaatsvinden, worden uitgebreid met off-site evenementen-service die door deze Destination Management Company zullen worden afgehandeld.  Zo kan Ovation Holland, onderdeel van Ovation Global, met haar expertise van op maat gemaakte services de diensten van de Beurs van Berlage aanvullen, en de congreslocatie uitbreiden tot een full service venue.

“Voor ons is het belangrijk dat wij onze klanten een zo breed mogelijk pakket aan services aan kunnen bieden”, aldus Beurs van Berlage’s Managing Director Marcel Schonenberg, “waarbij wij kunnen blijven focussen op waar wij goed in zijn – namelijk het verlenen van 5-sterren service tijdens het evenement on-site – en we alle diensten die aangeboden worden aan de klant off-site rondom het evenement, over kunnen laten aan de experts op dat gebied.”

Korte lijnen

Om de nieuwe samenwerking kracht bij te zetten en de lijnen zo kort mogelijk te kunnen houden, zal Ovation Holland vanaf nu ook fysiek aanwezig zijn in de Beurs van Berlage. “Door zo dicht mogelijk bij de collega’s van de Beurs te kunnen zijn, kunnen wij ook dichter bij de eind klant komen te staan”, zegt Peter-Willem Burgmans, Managing Director van Ovation Holland DMC / MCI The Netherlands. “Door deze samenwerking zijn wij ervan overtuigd dat de Beurs van Berlage zowel haar nationale als internationale klanten de allerbeste service kan bieden.”