Bijna geen no-show bij Hier op de Pier

70 event organisatoren kwamen op vrijdagmiddag 8 juni naar de Kop van Zuid in Rotterdam om 10 locaties op de Wilhelminapier te bekijken. De zakelijke relatiedag had bijna geen ‘no show’ en ondanks de dreigende wolken, bleef iedereen droog.

Alles werd bekeken en ervaren: van hotelkamers, vergaderruimtes, congreszalen, theater, restaurants, foto exposities, jazzpodia tot een vaartochtje met de watertaxi op de Maas. Ook aan de inwendige mens werd gedacht: een lunch in Hotel New York, een glas bubbels bij las Palmas en een walking dinner in de Cruise Terminal.

De diverse oer-Rotterdamse organisaties stelden voor de tweede keer het programma ‘Hier op de Pier’ op met als doel te laten zien wat de Wilhelminapier aan de voet van de Erasmusbrug, te bieden heeft om een evenement te organiseren en hoe de locaties zijn te combineren.

De deelnemende partijen waren het Nederlands Fotomuseum, nieuwe Luxor Theater, film- en muziektheater LantarenVenster, Cruise Terminal Rotterdam, LP2, SKVR Beeldfabriek, Drijvend Paviljoen, Hotel New York, Maguise: Catering op locatie en restaurant Las Palmas van Herman den Blijker.