Tim Gillissen (Kasteel Vaalsbroek), Ernst van der Waal (Director of Operations Bilderberg Hotels), MaryLoes Baur (Hotel De Bilderberg), Ronald Slomp (Garden Hotel) en Harro Menkhorst (Grand Hotel Wientjes).

Bilderberg benoemt general managers in vier hotels

Bilderberg heeft in vier van haar hotels nieuwe general managers benoemd. Het gaat om Tim Gillissen in Kasteel Vaalsbroek, Ronald Slomp in het Garden Hotel, MaryLoes Baur in Hotel De Bilderberg en Harro Menkhorst in Grand Hotel Wientjes.

Deze general managers hebben of al een lange carrière binnen Bilderberg of keren terug na functies buiten de hotelgroep.

Visitekaartje

MaryLoes Baur, de nieuwe GM van Hotel de Bilderberg: “Voor mij is Hotel De Bilderberg het visitekaartje van onze hotelcollectie. Met het toegewijde team wil ik ervoor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring beleven.”

Tim Gillissen, die na enkele jaren elders terugkeert bij Bilderberg: “Het voelt als thuiskomen. Kasteel Vaalsbroek behoort tot de mooiste plekken van Nederland.”

Nationale benchmark hotelketens

Recentelijk behaalde Bilderberg in het onderzoek Nationale Benchmark Hotelketens de hoogste Net Promoter Score (NPS) van alle hotelketens in Nederland. Het rouleren van general managers over de diverse locaties speelt daarbij een belangrijke rol zegt Director of Operations Ernst van der Waal. “We zijn ontzettend trots op deze waardering van onze gasten. Dit bevestigt onze positie in de markt. We blijven investeren in onze hotels en onze teamleden. Deze hoogste positie is een prachtige waardering voor al onze medewerkers, want zij maken het merk. Samen groeien en van elkaar leren maakt ons sterker. Het doorgeven en delen van kennis, evenals het wisselen van functies, vormt een rode draad in de loopbaan van onze medewerkers. En zo ook bij onze general managers.