Bilderberg tuigt Wensboom weer op

Bilderberg Hotels heeft voor de zesde keer de Actie Wensbomen opgetuigd. Daarmee laten de Bilderberg Hotels wensen in vervulling gaan van kinderen die in tehuizen of bij pleeggezinnen wonen.Op 8 december is de Actie Wensboom officieel van start gegaan. Voor kinderen in de jeugdzorg tuigden het Nationaal Fonds Kinderhulp en de negentien Bilderberg hotels voor het zesde jaar hun speciale Wensbomen op. In de bomen hangen kerstwensen van kinderen die in tehuizen of bij pleeggezinnen wonen. Hotelgasten en medewerkers kunnen zelf een kerstwens uit de boom halen en deze in vervulling laten gaan.

Het thema van dit jaar is: Talentontwikkeling. Wensen die op de kaartjes staan variëren van leren blokfluiten en dansen op muziek tot zwemles en voetballen met vriendjes. Bilderberg wil samen met Nationaal Fonds Kinderhulp de kinderen de mogelijkheid geven deze talenten te laten ontwikkelen. De bomen zullen tot begin januari in  alle Bilderberg hotels en op het hoofdkantoor staan. De wenskaartjes kunnen uit de boom worden gehaald en voor het bedrag van tien euro  worden afgerekend bij de receptie. "Een hele toegankelijke en directe manier om iets te doen voor kinderen die het minder goed getroffen hebben", aldus Arlette Gilbert van Bilderberg.

Naast de wensbomen in de hotels, wordt er dit jaar ook weer een digitale boom opgetuigd op www.bilderberg.nl/wensboom. De Actie Wensboom is daarmee niet alleen toegankelijk voor de gasten van de Bilderberg hotels. Iedereen die zijn hart wil laten spreken, kan een kinderwens in vervulling laten gaan. Gilbert: "Voor tien euro kan iedereen een kind in de jeugdzorg een leuk kerstcadeautje bezorgen."

Meer infö: www.bilderberg.nl