BIS sluit strategische alliantie met Microsoft voor Microsoft Surface Hub

BIS in Ridderkerk heeft een strategische alliantie gesloten met Microsoft voor het adviseren, leveren en onderhouden van Microsofts nieuwste collaboration oplossing Microsoft Surface Hub in de Benelux.
Microsoft Surface Hub onderscheidt zich van andere oplossingen voor (online) collaboration doordat bepalende onderdelen, zoals hardware en applicaties, volledig op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Daarbij is op detailniveau aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid. Twee formaten displays (55 en 84 inch/140 en 213 centimeter), hightech camera’s en krachtige speakers zorgen – samen met een Windows 10 omgeving met Office en nieuw ontwikkelde apps – voor optimale beschikbaarheid, hoge kwaliteit, veel interactie en stijgende productiviteit. 
 
Dankzij de nieuwste technologieën voelen deelnemers zich meer betrokken, zijn ze voor iedereen zichtbaar en kunnen – waar ook ter wereld – hun input geven, content delen (ook draadloos) en aantekeningen maken. Een enkele tap is voldoende om een remote deelnemer toe te voegen, met digitale post-its te brainstormen, input tijdens meerdere sessies tegebruiken, andere content in te voegen of antekeningen en afspraken via e-mail te verspreiden. Na afloop zorgt het systeem zelf voor een schoon bord, zodat vertrouwelijke informatie niet per ongeluk achter blijft voor de volgende gebruikers.

 

Grote veranderingen

Jean Pierre Overbeek – CEO van de internationale BIS Group – voorziet grote veranderingen in de manier waarop groepen zullen samenwerken: “Net zoals de PC een enorme invloed heeft gehad op de productiviteit van de individuele medewerker, zo zal de Surface Hub ongekende impact hebben op de productiviteit van teams. Het is waar dat ook andere fabrikanten tools ontwikkeld hebben om als groep(en) samen te werken, maar Microsoft Surface Hub is wereldwijd het eerste platform waarin alle essentiële elementen om de “kracht van de groep” te maximaliseren zijn geïntegreerd en op elkaar afgestemd. In dat opzicht staan we met deze technologie voor mijn gevoel aan de vooravond van een nieuw tijdperk.”