Booming Brabant recordaantal Campussen

Booming Brabant recordaantal Campussen

Dat Brabant ‘Booming’ is blijkt niet alleen uit onze economisch groei maar ook uit het feit dat Noord-Brabant de enige provincie is in het land is met in totaal acht “echte” campussen. Aldus het recente onderzoek van Buck Consultants International (BCI).

Naast de ongekende mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst kan men dus ook terecht bij één van de campussen die onze provincie rijk. Zeker als er op thema iets georganiseerd moet worden biedt Brabant de uitgelezen kans om een meeting iets extra’s mee te geven. Er wordt immers geprofiteerd van het ecosysteem rondom een bepaald onderwerp.

BCI beoordeelt een “echte” campus op basis van vier kernelementen: focus op R&D en/of technologie gedreven activiteiten; hoogwaardige locaties en onderzoeksfaciliteiten; aanwezigheid van substantiële kennisdragers, zoals een universiteit of onderzoeksinstituut; en actieve open innovatie. Elke “echte” campus levert een essentiële bijdrage aan de Nederlandse kenniseconomie. Daarnaast zijn er nog 11 innovatiehubs in Noord-Brabant die om verschillende redenen (nog) niet op de BCI-lijst staan en dus niet als “echte” campus kunnen worden gekenmerkt.
Maar het geeft eens temeer aan dat, als je voor inhoud gaat, je ook in Brabant moet zijn.

Gastvrijheid, design en innovatie

VisitBrabant Convention Bureau positioneert Brabant op haar kernwaarden gastvrijheid, design en innovatie. Dit doen we zowel nationaal als internationaal op bijvoorbeeld IBTM World, IMEX Frankfurt maar ook op het Management Support Event en EventSummit.
VisitBrabant Convention Bureau is een onafhankelijke service-organisatie die de Meetingplanner, Management Assistent en andere professionals in de breedste zin van het woord ontzorgt: van inspiratie, locatie tot organisatie. Dit alles uiteraard kosteloos. Van een board meeting in ’s-Hertogenbosch tot een internationale kennisconferentie in Eindhoven of Helmond, Brabant biedt eindeloze mogelijkheden als centrum van kennis, innovatie, creativiteit en gastvrijheid.

Graag praten we u bij over de parels en ‘hidden secrets’ die Brabant rijk is. Tel daar de bereikbaarheid, goede prijs/kwaliteit verhouding en de Brabantse waarden van gastvrijheid, bereidheid tot samenwerken en vernieuwing bij op, en uw succes is verzekerd.
VisitBrabant Convention Bureau positioneert Brabant met haar ‘Business Brains & Hospitality Heart’. Een vleugje Brabant wat iedere bijeenkomst ten goede komt.

www.visitbrabant.com/conventionbureau