Jouw volgende bijeenkomst in het groen

Wil je jouw volgende bijeenkomst écht onvergetelijk maken? Dan zit je goed bij Congreshotel De Werelt in Lunteren. Organiseer jouw (meerdaags) congres, symposium, heidag of meeting midden in het bos op de Veluwe. Deel kennis, inspireer, connect en verbind met één van de mooiste omgevingen van Nederland. Wat doe jij met de rust, ruimte en natuur rondom de Werelt?

Vind jouw natural connection

Denk gerust outside the box voor jouw evenement of bijeenkomst. Want als je er toch bent, waarom zou je de mooie omgeving niet volop benutten? Brainstormen in het bos, samen het hoofd leegmaken met een bootcamp of een kennissessies tijdens een mooie wandelroute. Met zo’n 135 hectare groen voor de deur heb je alle ruimte voor een inspirerend outdoor-programma. Maar ook binnen zal je niks te kort komen voor je bijeenkomst: met vijftien zalen, een eigen restaurant, wellnesscentre, én 125 hotelkamers is alles mogelijk. Je ontvangt moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen.

Duurzaam & circulair

Groen vind je niet alleen terug in de omgeving van De Werelt. Het is een duurzame en circulaire locatie. Zo komt de stroom van de zonnepanelen op het dak en is er volop geïnvesteerd in een hoogwaardige gevel- en dakisolatie. En de inrichting? Daarbij is gebruik gemaakt van bestaande en natuurlijke materialen, wat De Werelt zijn warme en karaktervolle uitstraling geeft.

Eerlijk eten op je bord

Tijdens jouw bijeenkomst serveren we jouw gasten eerlijk en lokaal eten en drinken, dat begint bij pure, eerlijke ingrediënten. Dankzij onze samenwerking met Puur Dichtbij serveren we eten van lokale boeren, bakkers, brouwers en andere voedselmakers uit de omgeving. Puur van smaak, eerlijk gemaakt: zo zorgen we goed voor jouw gasten én het milieu.

Boek jouw bijeenkomst zorgeloos met het Next Venue Garantiefonds

Bij De Werelt organiseer jij een bijeenkomst die je gasten inspireert en verrast. Natuurlijk wil je daarbij goed voorbereid zijn op onverwachte situaties. Het Next Venue Garantiefonds voor Evenementen maakt het mogelijk voor je. Dit speciale fonds biedt de garantie om je evenement te verplaatsen bij calamiteiten tot aan tien werkdagen voor de uitvoerdatum van je bijeenkomst. Zo kan jij met een gerust hart aan de slag om je bijeenkomst tot een succes te maken.

Haal jij alles uit jouw volgende bijeenkomst bij De Werelt? Bekijk hier de mogelijkheden en stel meteen jouw evenement bij De Werelt samen.