ECC Leiden biedt verrassend totaalconcept

Een zwembad voor je vergadering op 140 cm diepte of een teamoverleg tussen de olijven in een Greenhouse. Meeting & Eventlocatie ECC Leiden biedt een verrassend totaalconcept.

Dat ECC Leiden ánders is dan de meeste vergader- en eventlocaties is een understatement. Van de zeer verzorgde meetingrooms met veel oog voor detail tot de hostpots die deze locatie biedt; hier vind je een totaalbeleving voor je vergadering of event.

Waar te beginnen als je een locatie zoekt voor je bijeenkomst van twee tot 250 personen waarbij je toch wel een beetje goed voor de dag wilt komen? De locatie moet gemakkelijk bereikbaar zijn, parkeerplaatsen bieden en ook qua catering met de tijd meegaan. Én flexibel. Het team van ECC Leiden snapt deze struggles en denkt mee in oplossingen en belevingen. Daar is de locatie op ingericht, de catering zorgvuldig op uitgekozen en de sfeer op afgestemd.

Het resultaat? De hele locatie is gerestyled en ingericht op deze behoeften, er zijn mooie hotspots gecreëerd en er is genoeg ruimte én lekkere koffie om tussendoor te ontspannen. Denk daarbij aan een sfeervolle lounge, een cozy bar, een terras met The Greenhouse én natuurlijk The Pool. Het nieuwste project, The Classroom, is nog in ontwikkeling met een college-opstelling voor 32 personen.

Met een industrieel design als basis zijn alle veertien ruimtes doeltreffend maar wel met veel gevoel voor detail en huiselijkheid ingericht. Zo heeft iedere vergaderruimte zijn eigen gezellige loungeplek met coffee corner, huiselijke vloerkleden, warme kleuren en groene beplanting. Het is de bedoeling dat je je hier echt thuis voelt tijdens je bijeenkomst!

Let’s dive in

We noemden al even het zwembad dat deze locatie biedt, The Pool. Een unieke hotspot voor je vergadering of brainstormsessie tot 20 personen of een receptie/pool-party tot 50 personen. Aangevuld met het comfort van nu in meubilair, de nieuwste techniek, een heerlijke coffee corner, loungeplekken en gezellige verlichting. Dit inspireert tijdens je brainstormsessie en zal de creativiteit ten goede komen.

Inspirerende (winter)borrels

Liever naar buiten tijdens je bijeenkomst? Met een mix tussen vintage en mediterrane sferen is er op het ruime, omsloten terras The Greenhouse gerealiseerd. Hier kunnen vergadergasten in een trendy kas, hun lunch of borrel nuttigen of gewoon even neerploffen op de bank. Maar ook als break-out of informeel event is deze ruimte geschikt. In de winter komt daar een gezellige sfeerhaard bij en een aankleding met lichtjes, schapenvachtjes, heaters en plaids.

ECC Leiden biedt ruimte voor bijeenkomsten en evenementen van twee tot 300 personen. Nieuwsgierig? Kijk op eccleiden.com.

ECC Leiden | Haagse Schouwweg 10 | 2332 KG Leiden | 071 – 203 3989

Link naar LinkedIn  |  Link naar YouTube