ECC Leiden breidt uit met The Classroom

Leren, samenkomen, brainstormen of een nascholing. Noodzakelijke bijeenkomsten waar rust, ruimte en creativiteit gewenst is. ECC Leiden biedt hiervoor haar nieuwste creatieve ruimte, The Classroom. Een meetingroom waar deze elementen centraal staan en waar de beleving een must is.

Een kleinschalig auditorium voor 32 personen is het uitgangspunt voor deze vergaderzaal in Leiden. Maar zoals op deze locatie gewoon is, wél met het nieuwste van het nieuwste interieur, hippe kleuren en een beleving zoals je ‘m niet verwacht. “Want pas dan is het geslaagd”, zegt Marco, Project & Designmanager van ECC Leiden. “Juist het verrassingseffect is van onschatbare waarde. Dat wow-gevoel als je de ruime betreedt, dát creëren we in al onze vergaderruimtes en proberen we vast te houden gedurende de dag. En daar heb je natuurlijk niet alleen een hip kleurtje en kek bankje voor nodig. De functionaliteit van de ruimte en de mogelijkheid om hier nog je eigen draai aan te geven, maken het echt jóuw ruimte voor die dag.”

Persoonlijke aandacht en service

Belangrijke waarden zoals gratis parkeren en uitstekende catering maken het plaatje compleet. Maar dat is nog niets zonder de persoonlijke service van een toegewijd team. “Daar hechten we misschien nog wel de meeste waarde aan, want onze collega’s op de werkvloer moeten met onze vergadergasten kunnen schakelen en de service bieden waar op dat moment de behoefte ligt”, vertelt Marco. “Onlangs hebben we drie nieuwe collega’s toegevoegd aan ons team, dus dat zit wel goed met de aandacht en service.”

‘The more that you read, the more things you will know.

The more that you learn, the more places you’ll go.’

(Dr. Seuss)

Terugkomend op The Classroom, wat kan men hier verwachten? Marco: “Om te beginnen heeft deze ruimte vanaf onze centrale lounge een eigen gang met entree. Dat is stijlvol binnenkomen en geeft alvast de sfeer weer van wat je in The Classroom kunt verwachten. Het auditorium biedt 32 vaste zitplaatsen, maar ben je met minder personen dan kunnen er ook stoelen worden omgeklapt tot tafeltjes. Je kunt ook draadloos presenteren op de hightech 4k-beamer. Verder is deze ruimte gehuld in prachtige lila kleuren, strakke belichting en mooie beplanting. Maar dan wel met een knipoog naar een feestje, de spiegelbollen uit de 80’s passen namelijk zó leuk in dit plaatje dat we die ruim hebben toegevoegd, samen met nog wat andere grappige gimmicks zoals oude schoolposters. Beter kan je het zelf komen ervaren!”

The Classroom is beschikbaar vanaf eind december 2022.

ECC Leiden
Haagse Schouwweg 10
2332 KG Leiden
events@eccleiden.com
www.eccleiden.com