Fokker Terminal biedt volledige ontzorging bij congressen

Door middel van turn-key congrespakketten maakt de Fokker Terminal het mogelijk een congres te organiseren in een niet alledaagse, industriële en inspirerende omgeving maar dan met het gemak van een kant-en-klaar ingerichte congreslocatie met achttien breakout-rooms.

Deze breakout-rooms, die allemaal direct aan de hangar liggen, zijn ideaal voor bijvoorbeeld workshops of een parallel programma en variëren in capaciteit van 40 tot 250 personen. De hangar is het middelpunt van het gebouw en biedt plaats aan een plenaire opstelling van 200 tot 1.000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Door een innovatief systeem van verplaatsbare gordijnen en technische faciliteiten wordt elke setting snel en makkelijk op maat gemaakt.

Van festivalsfeer tot netwerkplein met plenaire setting

Wat de Fokker Terminal werkelijk uniek maakt is dat zo’n beetje iedere setting mogelijk is. Of je nu een festivalsfeer of netwerkplein met stands wilt in het eerste gedeelte van de hangar en een theater-, centercourt- of lagerhuisopstelling in het tweede gedeelte, alles is mogelijk. Ook op het gebied van de audiovisuele mogelijkheden en branding & signing wordt er tot in detail met de klant meegedacht.

Gedurende het volledige traject, vanaf het eerste telefoontje tot en met de uitvoering op de eventdag zelf, heeft de klant contact met één aanspreekpunt. Een ervaren eventmanager die de passie voor een goed georganiseerd evenement deelt. Dus geen accountmanager maar een mede-organisator die actief meedenkt en op de vloer persoonlijk toeziet op een constante kwaliteit.

De Fokker Terminal is een monumentaal, inspirerend industrieel gebouw. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. Aan de achterzijde van de hangar zijn over de gehele breedte de imposante hangardeuren gesitueerd. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 385 parkeerplaatsen.

CO2-neutrale congreslocatie

Sinds geruime tijd zet Fokker Terminal hoog in op duurzaamheid. De congreslocatie is inmiddels ruim vier jaar een CO2-neutrale locatie. Door onder andere 600 zonnepanelen, watercompensatie en CO2-compensatie via het Klimaatfonds in Den Haag. Door middel van financiële steun worden verduurzamingsprojecten van sportclubs en scholen mede door de Fokker Terminal mogelijk gemaakt.

De locatie is uitermate geschikt voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten, (inter)nationale congressen en B2B-beurzen.

www.fokkerterminal.nl