Hybride of live: uw perfecte event bij Van der Valk

Stelt u zich eens voor: een knallend tweedaags congres met als doel relaties bij te scholen en hen bij te praten over alle ins and outs die binnen uw vakgebied spelen. Inspiratie, kennisoverdracht en ambiance gaan in dit geval hand in hand. Maar hoe kunt u dit in de huidige tijd het beste organiseren?

Onze Van der Valk Business Service Desk krijgt deze vraag geregeld. Met 75 hotels in het binnen- en buitenland komen we altijd tot een passend antwoord. Samen kijken we welke vorm van bijeenkomsten het beste past bij uw type event en bedrijf. Daar waar het ene event zich uitermate goed leent voor een hybride oplossing, kan de kracht van een ander event juist liggen in het samenkomen en netwerken. Bij Van der Valk vertrouwt u op meer dan 150 jaar ervaring in gastvrijheid. Uw event in goede handen, een fijn gevoel.

Hybride varianten van events

Een evenement voor zowel offline als online bezoekers kennen we inmiddels als een hybride evenement. Een uitstekende oplossing voor congressen waar uw spreker middels een livestream deelneemt, of voor een event waar interactie tegelijkertijd plaatsvindt tussen deelnemers op locatie en vanuit huis. Een evenement ombuigen naar een hybride variant is praktisch altijd mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan congressen, trainingen, kick-off meetings, beurzen, productpresentaties, roadshows en dealerdagen.

Geen volledig hybride event, maar wel gedeeltelijk gebruikmaken van deze innovatieve techniek? Het behoort altijd tot de mogelijkheden bij Van der Valk. Zo kunt u uw publiek spreiden over meerdere Van der Valk Hotels in binnen- en buitenland en hen toch met elkaar in verbinding laten staan door middel van een livestream die de zalen visueel met elkaar verbindt. Zo hoeft uw publiek niet ver te reizen, hoeven er in de huidige tijd geen grote groepen samen te komen maar beleeft u de dag toch als één geheel.

Eindeloze mogelijkheden voor volledig live 

Uiteraard blijven de mogelijkheden voor een volledig live event ook eindeloos, perfect voor deelnemers om samen te netwerken, lunchen, borrelen of te blijven overnachten. Of uw voorkeur nou uitgaat naar een locatie midden in het groen, dichtbij de kust of gewoon op een zeer centrale locatie; het perfecte Van der Valk Hotel is nooit ver weg.

Het maakt niet uit of u nu kiest voor een live event of een online event, bij Van der Valk hebben we de juiste expertise in huis om u te adviseren, informeren en ontzorgen. Zoals u van ons gewend bent, bieden wij u daarbij zowel live als hybride onze welbekende gastvrijheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw volgende event?
Neem contact op met onze Van der Valk Business Service Desk.