Let’s meet Utrecht: ontdekken, inspireren en ontmoeten

Ontdekken, inspireren en ontmoeten, hier draaide Let’s meet Utrecht 2022 om. Op 7 september 2022 vond de eerste editie van dit netwerkevent plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Zakelijke eventplanners uit het hele land kwamen samen met Utrechtse leveranciers en locaties voor een middag vol met inspiratie en ontmoetingen.

Ontdekken

Tijdens Let’s meet Utrecht kregen de eventplanners de kans om te ontdekken wat Utrecht allemaal te bieden heeft op zakelijk gebied. Wat zijn de mogelijkheden die de aanwezige locaties in huis hebben voor een volgend evenement? Hoe kunnen Utrechtse leveranciers hieraan bijdragen? Een uitbundige verhalenverteller nam de deelnemers mee op een mentale stadswandeling. Utrecht werd op de kaart gezet middels verhalen over Utrechters uit het verleden.

Inspireren

De verborgen pareltjes en weetjes van Utrecht? Tijdens het interactieve spel van UpEvents kwamen ze allemaal aan bod en werd de kennis van de deelnemers over Utrecht op de proef gesteld. Degene met de meeste kennis ontving een mooie prijs. Wat maakt Utrecht nou de stad van ontmoeting en verbinding? Daar vertelden Richard Kraan, voorzitter van stichting La Vuelta Holanda, en Cor Jansen, directeur-bestuurder Utrecht Marketing, meer over.

Ontmoeten

Centraal tijdens dit evenement stond de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Let’s meet Utrecht bracht eventplanners namelijk in de gelegenheid om tijdens speeddates in ouderwetse treinen in contact te komen met verschillende Utrechtse locaties en leveranciers. Om te zien hoe gezamenlijk de volgende reis gestart kan worden. Niet alleen deze ontmoetingen met Utrechtse locaties en leveranciers leidde tot nieuwe inspiratie, er was ook volop gelegenheid om te netwerken met andere eventplanners en om gedachten uit te wisselen.

De middag werd afgesloten met een borrel en de uitwisseling van de laatste connecties op het perron, waar de klanken van de Utrechtse band Mooi Weer Op Straat klonken. Op naar de tweede editie van Let’s meet Utrecht!

Kijk voor meer informatie op www.utrechtconventionbureau.nl