Van der Valk: van vergaderen naar beleven

Van der Valk heeft in de afgelopen twee jaar de wereld van vergaderen en evenementen zien veranderen. Onder meer door corona werd online vergaderen ontdekt en maken de hotels hier dankzij de efficiëntie die het bracht nog steeds graag gebruik van.

Tegelijkertijd hebben we ook de waarde van het ‘live’ ontmoeten van collega’s, medewerkers en branchegenoten herontdekt en opnieuw weten te waarderen. Vooral dat laatste mag vandaag de dag meer een feestje zijn. Zo merken we bij Van der Valk dat er steeds meer vraag is naar vergaderingen die naast de welbekende gastvrijheid net dat beetje meer aan beleving bieden.

Verrassend veelzijdig

Met ruim 75 hotels in binnen- en buitenland is Van der Valk in staat om een heel breed scala aan verschillende invullingen te kunnen faciliteren. Dit zit hem niet alleen in de locaties die de keuze bieden om in de groene natuur te vergaderen, te kiezen voor goede bereikbaarheid of juist het bruisende stadsleven midden in de stad.

Ook de mogelijkheden voor invulling van vergaderingen en evenementen is daardoor zeer veelzijdig. Heeft u bijvoorbeeld al eens vergaderd in een moestuin, discozaal, tussen de wijnranken of in een prachtige winter-iglo? De zon onder zien gaan tijdens een bedrijfsevent vanuit een skybar of vanaf een dakterras, waarbij de DJ jullie event feestelijk afsluit?

Of u nu een vergadering suppend wilt afsluiten op het water, alpaca’s wilt knuffelen in de pauze of een gezellig diner wilt; bij Van der Valk denken we graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw volgende event net dat beetje extra heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw volgende event? Neem contact op met onze Van der Valk Business Service Desk.