Buitengewoon vergaderen in Regio Utrecht

Op zoek naar een inspirerende, innovatieve of keizerlijke zakelijke locatie? Wees welkom in regio Utrecht. De regio boordevol prachtige cultuur, erfgoed en natuur, centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met zowel het OV als de auto.

Laat je verrassen door de verschillende historische steden, de bosrijke Utrechtse Heuvelrug, het uitgestrekte polderlandschap van het Groene Hart of het rivierlandschap van Kromme Rijnstreek en de Vechtstreek. Elke regio in Utrecht heeft iets unieks te bieden. Er zijn tal van bijzondere locaties te vinden: van een museum tot een voetbalstadion, van een kasteel tot aan een boutique-hotel en alles daarbuiten. Maar er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor de regio.

Sustainability en Life Sciences & Health

In regio Utrecht werken we aan een toekomst waar gezond stedelijk leven centraal staat: duurzaam leven, duurzaam ontwikkelen en duurzaam bouwen. Dit gebeurt middels smart urban mobility, gezonde innovaties en groene steden. Zo is Utrecht de meest fietsvriendelijke stad in de wereld. En vind je in Amersfoort Earth Valley, waar experts zich bezighouden met vraagstukken gericht op het gebied van een gezonde leefomgeving, woningbouw, mobiliteit, klimaatadaptatie en energietransitie. Daarnaast houden in Utrecht meer dan 800 organisaties zich bezig met Life Sciences & Health. Met al deze kennis trekt Utrecht veel talent in dit vakgebied aan: wetenschappers, entrepreneurs, onderzoekers en de toekomstige generatie van studenten aan de hogeschool en universiteit.

Regio Utrecht is daarom ook bij uitstek dé plek om congressen op het gebied van sustainability, life sciences en health te organiseren. Een congres in de gezonde groene omgeving op de Utrechtse Heuvelrug of cultuur en vergaderen combineren in één van de historische steden? Regio Utrecht biedt de mogelijkheid om vakinhoudelijke kennis te combineren met een passende locatie die gezond leven uitstraalt.

Ben je geïnspireerd geraakt en nieuwsgierig naar de unieke locaties die Regio Utrecht te bieden heeft, kijk dan op zakelijk.visitutrechtregion.com. Via de boekingstool kun je direct offertes opvragen bij de locaties en houd je eenvoudig overzicht.

Het platform zakelijk.visitutrechtregion.com is een product van Region Utrecht Convention Bureau. Dit bureau is een initiatief vanuit de Provincie Utrecht en wordt gefaciliteerd door RBT Heuvelrug & Vallei, het Utrecht Convention Bureau en Woerden Marketing. Daarnaast worden zij ondersteund door alle Destination Management Organisations (DMO’s) uit de provincie.