Bruno de Man naar Creator Meeting Support

Bruno de Man zal het Creator Meeting Support team versterken als Business Development Adviser. Zijn primaire rol zal de verdere ontwikkeling en uitbreiding van relaties met bestaande en nieuwe klanten op de BeNeLux-markten, met PCO’s, MICE planners en Internationale Associaties zijn.

Groei

In de afgelopen jaren is Creator Meeting Support gegroeid als leverancier van de Europese MICE-industrie, zowel voor klein- als grootschalige bijeenkomsten. Aan het bestaande aanbod zijn innovatieve en duurzame producten en diensten toegevoegd.

Ervaring

Oorspronkelijk behaalde Bruno de Man een diploma in Advanced Hotel Management van HOSTA en is hij een EU Certified Compliance Professional van Seton Hall-SciencesPo in Parijs. Hij brengt uitgebreide ervaring met zich mee van toonaangevende Internationale Associaties als Corporate Relations Manager, met expertise op het gebied van sponsoring, fondsenwerving en verkoop en marketing, evenals jarenlange ervaring in de hotelbranche. De Man heeft de Belgische nationaliteit en spreekt vloeiend Engels, Nederlands en Frans en werkt vanuit de regio Brussel.